ANTAKYA KİTAP KIRTASİYE YENİ ADRESİNDE HATAYLILARIN HİZMETİNDE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın tanınan ve sevilen simalarından Atilla Önal’ın sahipliğini yaptığı Antakya Kitap Kırtasiye yeni adresinde yenilenen kaliteli ürünleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Deprem felaketinde yerle bir olan Cumhuriyet Caddesi üzerindeki işyerinin ardından 75. Yıl Bulvarı’ndaki yeni adresine taşınan Antakya Kitap Kırtasiye’de, okula dair aradığınız her ürünü bulabileceksiniz. Anaokulundan üniversiteye kadar tüm sınıflara ve tüm sınavlara yönelik içeriklerin en kalitelilerini en uygun fiyata bulabileceğiniz Antakya Kitap Kırtasiye işletmecisi Atilla Önal, tüm vatandaşları işyerine beklediğini belirtti. Kırtasiye ürünlerinin en kalitelilerinin zincir marketlerde değil kırtasiyelerde bulunacağının da altını çizen Önal, küçük işletmelerin korunması, Antakya’nın toparlanması için tüm vatandaşları da kırtasiyelerden alışveriş yapmaya davet etti.

ÖNAL: UCUZ DİYE ÇOCUĞUNUZ SAĞLIĞINDAN OLMASIN”

Zincir marketlerin kalitesiz kırtasiye malzemelerini sattığına dikkat çeken Önal, gazetemize yaptığı açıklamada; “Sadece ucuz diye markası, üreticisi belli olmayan kırtasiye ürünlerini bu tür zincir marketlerden almak çocuğunuzun sağlığı için büyük risk. Özellikle depremde yerle bir olan Hatay’da küçük esnafın toparlanabilmesi için büyük marketlerde kırtasiye malzemesi satışına izin verilmemesi gerekiyor. 100 kırtasiye ürününden 99’u güvenli hale geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Bu, Türk kırtasiye sektörü adına gerçekten büyük bir başarı. Ama yeterli değil. Hala güvensiz olan yüzde 1’lik kısım var. Biz Antakya Kitap Kırtasiye işletmesi olarak hizmetlerimizi 75. Yıl Bulvarı’ndaki yeni adresimizde sürdürüyoruz. Okulların açıldığı günlerde hizmetlerini arttıran Antakya Kitap Kırtasiye olarak birbirinden kaliteli ürünleri her cebe uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Vatandaşlarımız için güvenli ve kaliteli kırtasiye ürünlerinin adresi sadece kırtasiyelerdir. Aldığınız ürünün barkoduna bakın. Ambalajlı, ithalatçısı ya da üreticisi belli, etiketli yani kimliği olan, sağlıklı ürünleri satın alın. Bu, çocuğunuzun sağlığı için daha doğru bir adım olacaktır. Biz üzerimize düşeni bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Buna karşılık tüketicimiz de artık üzerine düşeni yerine getirmeli ve bilinçli alışveriş yapmalıdır. Biz Antakya Kitap Kırtasiye işletmesi olarak hizmetlerimizi 75 yıl bulvarı PTT yanı Antakya Hatay adresinde sürdürüyoruz. Tüm dost ve müşterilerimizi kırtasiye malzemelerini en kaliteli şekilde temin etmeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu