Antakya Kışlasaray Lions Kulübünden Z–Kütüphane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Kışlasaray Lions Kulübü Kuruyer Abdullaziz Karadeniz İlkokulu’na kazandırdıkları Z–Kütüphane ile eğitime verdikleri desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

MEB’in “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında tüm okullara kurulması planlanan estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi sevme ve öğrenme etkinliklerine imkan veren Zenginleştirilmiş Kütüphaneyi Kuruyer Abdullaziz Karadeniz İlkokulu’na kazandıran Antakya Kışlasaray Lions Kulübü takdir topladı.

Bir sosyal sorumluluk projesini daha başarlı bir biçimde yerine getirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Antakya Kışlasaray Lions Kulübü Başkanı Emiş Karadeniz yaptığı açıklamada :” Antakya Kışlasaray Lions Kulübü olarak Kuruyer Abdullaziz Karadeniz İlkokulu’na Z kütüphane tefrişi düzenledik. Desteklerinden dolayı 6. kesim başkanımız Şölen Mıstıkoğlu’na, Lions Quest takım üyesi Eda Koyuncuoğlu’na, Mimarlarımız sevgili Ilgın Mursal ile Melis Muratoğlu’na ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz. İSTE ÇALIŞ GÜLÜMSE”dedi.

Zenginleştirilmiş Kütüphaneye sahip olmanın mutluluğu gözlerinden okunan Kuruyer Abdullaziz Karadeniz İlkokulu öğrencileri Antakya Kışlasaray Lions Kulübü ailesine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu