ANTAKYA BELEDİYESİ VE SAVE THE CHİLDREN İŞ BİRLİĞİYLE TABLET DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 Antakya Belediyesi, gerçekleştirdiği projelerin yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla da fark yaratmaya devam ediyor. ‘Gönül Belediyeciliğini sahaya en çok yansıtan Belediye Başkanları arasında yer alan İzzettin Yılmaz, gencinden yaşlısına, özel gereksinimli bireylerden, öğrencilere destek noktasında faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. 

Antakya Belediyesi ve Save The Children iş birliğiyle hayata geçirilen ‘tablet dağıtımı’ çerçevesinde Hürriyet İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine tablet dağıtımı gerçekleştirildi. 

 

Eğitimde fırsat eşitliği sunmak hedefiyle gerçekleştirilen etkinlik AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, meclis üyeleri, Hürriyet İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Müdür ve eğitimcilerinin katılımıyla yapıldı. 

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz: “Çocuklarımıza umut olmak onların yanında olmak bizim için çok önemli. Çocuklarımızın eğitime ulaşmalarını sağlayarak, materyal desteği ulaştırmamızı sağlayan bu anlamlı proje de bizim için çok önemli. Bu anlamlı projede emeği geçen herkese ve Save The Children ekibine çok teşekkür ediyoruz. Eğitime her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu