Anlaroğlu Farkıyla:”Soğuk Baklava”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Anlaroğlu Baklava, bünyesine eklediği yeni lezzet olan soğuk baklava ile  müşterilerine unutulmaz tatlar sunmaya devam ediyor.

1998 yılından bugüne tatlı sektöründe verdiği başarılı hizmetler ile bilinen, görüntüsü ve çıtırtısı ile iştah kabartan lezzetlerin adresi Anlaroğlu Baklavacılık kaliteli ve iştah kabartan lezzetlerine bir yenisini daha ekledi.

Anlaroğlu Baklavacılık işletmecilerinden Serkan Anlar, bünyelerine ekledikleri soğuk baklavanın hafif bir tatlı olduğunu söyleyerek:”Baklava yufkası ile yapılan soğuk baklava, süt, az şeker, Antep fıstığı ve çikolata içeriyor. Tatlının üstü bitter çikolata parçaları ile kaplanıyor. Soğuk baklavamız oldukça hafif bir tatlıdır. Çünkü şerbeti sütle hazırlanan bir tatlıdır. Soğuk baklavanın püf noktası ise kullanılan yağ ve şeker oranıdır. Hafif olması ve lezzeti nedeniyle çok talep görüyor. Ürünlerimizde gerçek tereyağı ve doğal malzemeler kullanıyoruz. Tüm ürünlerimiz de olduğu gibi soğuk baklavamız da günlük ve taze çıkmaktadır.”diye konuştu.

 

HER DAİM EN LEZZETLİ TATLI

Ürünlerinde insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek hiçbir katkı maddesi kullanılmadığını, personel ve üretim alanı hijyeni konusunda titizlik gösterdiklerinin altını çizen Serkan Anlar, müşterilerine her daim en iyi tatlı lezzetlerini sunma gayretinde oldukları ve işletmelerinde damak çatlatan lezzetlerinin tam not almasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek herkesi bu lezzetleri tatmaya davet etti.
Pandemi süresince hijyen kurallarını üst seviyede tuttukları işletmelerinde, gece geç saatlere kadar evlere servis imkanı sunan Anlaroğlu Baklava’ya 447 0 29 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu