AMATÖR BALIKÇI 14 KİLOLUK ÇATAL KUYRUĞU BALIK TUTTU!

398944377_353718357206474_8918623049828508779_n
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hatay’ın Payas ilçesinde hobi amaçlı balık tutan Erdi Tufan isimli amatör balıkçı olta ile 1,5 metre civarında 14 kilogramlık çatal kuyruk (liça) balık avladı.
İlçede olta balıkçılığı yapan Erdi Tufan, attığı oltasına büyük bir balık takıldığını fark etti. Oltasının kopmaması için yavaş davranan balıkçı, sakin bir şekilde balığı kıyıya çekti. Tufan, 14 kilo ağırlığında ve 1,5 metre uzunluğundaki Çatalkuyruk balığı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Balığı gördüğünde çok şaşırdığını belirten balıkçı Erdi Tufan, olta balıkçılığını yıllardır yaptığını belirterek, “Oltaya birden bir şeyin takıldığını fak ettim. Çok güçlüydü oltamın misinasının kopacağını zannettim ama kopmadı. Balığı dışarı almak için acele etmedim. Balığı su yüzeyinde görünce çok şaşırdım, ilk defa bu kadar büyük bir balık yakaladım” dedi.

İlgili Haberler

Puan Durumu