Altınözü’ndeki ilk kitap fuarı yarın başlıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediyesi tarafından organize edilen 1. Altınözü Kitap Fuarı kapılarını yarın açıyor. Resmi açılış Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Kitapseverler yarından itibaren stantları dolaşabilecek

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, tüm vatandaşları 28 Mayıs – 5 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Altınözü Kitap Fuarı’na davet etti.  Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı’na konuşlandırılan stantlarda yazar ve okurları buluşturacaklarını ifade eden Başkan Sarı, fuar kapsamında birbirinde önemli söyleşilerin yapılacağı bilgisini de paylaştı.

SÖYLEŞİLER KONFERANS SALONUNDA

Fuar kapsamında gerçekleştirilecek imza ve söyleşi etkinliklerinin takvimi belli oldu. Edebiyatçılar Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda söyleşi ve imza etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya gelecek. Yazar Sinan Yağmur 30 Mayıs Pazartesi günü, Şair -Yazar Dursun Ali Erzincanlı 31 Mayıs Salı günü, Oyuncu-Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu 1 Haziran Çarşamba günü, Şair-Yazar Nurullah Genç 2 Haziran Perşembe günü, Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan 3 Haziran Cuma günü, İletişim Uzmanı/Yazar Sevda Türküsev 4 Haziran Cumartesi günü, Yazar Gülşen Gazel ise 05 Haziran Pazar günü okurlarıyla bir araya gelecek. Altınözü Konferans Salonu’nda yapılacak olan söyleşilerin tamamı saat 14.00’da başlayacak. Altınözü Belediyesi tarafından organize edilen 1. Altınözü Kitap Fuarı kapılarını bugün açacak. Resmi açılış Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Kitapseverler bugünden itibaren stantları dolaşabilecek. Altınözü Belediyesi tarafından organize edilen, değerli yayınevlerinin, kıymetli yazarların ve kitapseverlerin katılım göstereceği 1. Altınözü Kitap Fuarı’nda söyleşi ve imza günü etkinlikleri 5 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek. Kitap Fuarı saat 09.00 ile 19.00 arasında ziyaret edilebilecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu