Altınözü’nde Mevlid-i Nebi Haftası Programı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay İl Müftülüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla düzenlenen program Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleşti.Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Altınözü İlçe Müftüsü Yahya Okşar,Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ömer Akın, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, öğrenci ve vatandaşlar katılım gösterdiği program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Karsu Köyü cami imam hatibi Emin Yurtoğlu sunuculuğunu yaptığı program Altınözü Ulu Cami İmam Hatibi İbrahim Marmara’nın okuduğu Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti. Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla hazırlanan slayt gösterisinin izlendiği programda  Altınözü Müftülüğü ilahi grubunun seslendirdiği ilahiler büyük beğeni topladı.

 

Mevlid-i Nebi günü münasebetiyle düzenlenen Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler Şiir dalında Büşra Öztürk,Sema Bitar ve Adilenur Erdoğan ile Kompozisyon dalında Melisa Arslan,Selma Rıfat ve Cevahir Alaçam ödüllerini Protokol üyelerinin ellerinden aldılar.

Programda konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü vesilesi ile Altınözü İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Sarı, “Altınözü İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen bu anlamlı programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Günün anlam ve önemine uygun konuşmalarını yapmak üzere sahneye gelen Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun konuşması ile Mevlid-i Nebi Haftası programının finali gerçekleşti.

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu