Altınözü’nde İlçe İdare Kurulu Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü başkanlığında, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Jandarma Komutanı Onur Durna, Altınözü İlçe Emniyet Amiri Ali Yılmaz, ilçe kurum amirleri, mahalle muhtarları ve STK Temsilcilerinin katılımı ile Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda “İlçe İdare Kurulu Şube Başkanları Toplantısı” gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıda Altınözü’nde yürütülen faaliyetler ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda çeşitli istişarelerde bulunuldu.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı toplantı amacının, Altınözü’nde kamu kuruluşlarınca yürütülen hizmetler, karşılaşılan sorunlar ve çözümleri ile daireler arasındaki koordinasyonu sağlamak olduğunu ifade etti.

Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü de kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması konularında kurum amirlerinden beklentilerini dile getirdi. Toplantıda yürütülen hizmetler, ihtiyaç ve taleplere ilişkin kurum amirlerinin görüşleri de dinlendi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gerçekleştirilen toplantıya ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Konferans Salonunda düzenlenen ilçe idare kurulu şube başkanları toplantısında, İlçe Kaymakamımız, kurum amirlerimiz, STK Başkanlarımız ve muhtarlarımızla bir araya geldik.  Muhtarlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ilçemizde yapılan hizmetler ve bundan sonra yapılması planlanan yatırımlar için, ilgili kurum amirlerimizle istişarelerde bulunduk” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu