Altınözü’nde hırsızlık operasyonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’a bağlı Altınözü ilçesinde gerçekleştirilen hırsızlık operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızların çaldıkları malzemeleri Reyhanlı’da oturan bir Suriyeliye sattıkları tespit edildi

Altınözü’nde ev, bağ ve bahçelerden hırsızlık yaptığı tespit edilen şahısları yakalamak için operasyon düzenlendi. Altınözü ilçesine bağlı Yolağzı ve Babatorun Mahallelerinde son günlerde sıklıkla görülen hırsızlık olayları üzerine Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini izlemeye alan ekipler, şüphelilerin kimliğini tespit ederek çalışma başlattı.

ÇALDIKLARI MALZEMELERİ REYHANLI’DA OTURAN A.A’YA SATIYORLAR!

Düzenlenen operasyonda A.Y, H.Y, M.Ç, D.H. ve A.A isimli şahılar yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin çaldıkları malzemelerin bir kısmını Hatay’a bağlı Reyhanlı ilçesinde oturan Suriye uyruklu A.A’ya sattıklar tespit edildi. Yapılan aramalarda 2 tabanca, 4 tüfek, 1 tarihi eser, 2 plazma TV, tabanca, 1 telefon, 2 araç anahtarı ve çeşitli el aletleri bulundu. Hırsızlık şüphelisi 5 şahıs Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden H.Y, M.Ç, A.Y ve D.H tutuklanırken diğer şüpheli A.A.’nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu