Altınözü’nde eller şehitlerimiz için semaya kalktı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü, şehitlerimizin yasını tutuyor. İlk önce Kıyıgören daha sonra Tokdemir Mahallesi’nde şehit cenazesinde ağlayan Altınözü, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner ve Şehit Piyade Sözleşmeli İsmail Esmer’in dualarla yad ediyor.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner’in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Altınözü İlçemizde gerçekleşen taziye ziyaretinde aziz şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan ve şehidimiz için yapılan duanın ardından konuşan Hatay Valisi Vali Doğan, “Aziz şehidimiz Fırat Güner ve diğer tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve siz değerli ailesine sabırlar diliyorum. Şehitlerimiz vatan ve bayrak uğruna, milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamaları için yapmış oldukları fedakârlıkları anlatmaya kelimeler yetmez, Rabbim tüm şehitlerimizin mekânını cennet, makamları âlî olsun. Onlar bu kutsal yolda yürürken çok kıymetli ailelerini de bizlere emanet bıraktılar. Bizlerde gerek devlet, gerekse millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Kıyıgören Mahallesi’nde Şehit Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner’in ruhuna atfen Mevlid-i Şerif okundu. Programa, şehit ailesi ve yakınlarının yanı sıra Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve vatandaşlar katılım gösterdi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Kahraman şehidimiz Şehit Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner kardeşimiz için baba ocağında okutulan Mevlid-i Şerif programına katılarak şehidimizi dualarla yâd ettik. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu