Altınözü’nde bayram coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ramazan Bayramı dolayısıyla Altınözü Zeytin Kafe’de geniş katılımlı bir bayramlaşma programı düzenlendi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü,  İlçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, stk temsilcileri ve vatandaşlar Altınözü Zeytin Kafe’de bir araya gelerek bayramlaştı.

Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır kısıtlamaların gölgesinde buruk bir şekilde gerçekeleşen Ramazan Bayramı kutlamaları bu yıl geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Tüm Altınözülülerin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gerçekleşen programda yaptığı konuşmada “Bir kez daha Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar paylaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı özel günlerdir. Ramazan Bayramı da insanları birbirine yaklaştıran, akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı ve mübarek bir gün. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı’nda da belediye olarak tüm ekiplerimiz ile Altınözülülerin hizmetinde olacağız” diye konuştu.

ASKER VE POLİSE BAYRAM ZİYARETİ

Halkla gerçekleştirilen bayramlaşma programının ardından Kaymakam Gümrükçü’yle birlikte Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı ve Altınözü İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, güvenlik güçlerinin mesai mefhumu gözetmeden vatandaşların huzur ve güvenliği için mesai yaptığını ifade etti. Başkan Sarı, “İlçe Kaymakamımız Sayın Cem Gümrükçü ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, ülkemizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden 7/24 görevinin başında olan jandarma ve emniyet personelimizin bayramını kutladık.  İlçemizin asayişini sağlayan güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu