Altınözü’nde 68 kişi okullarda temizlik personeli olarak istihdam edilecek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 4,5 ay sürecek Toplum Yararına Program (TYP) sözleşmeleri imzalandı. Sözleşmelerin imzalandığı toplantıya Hatay İŞKUR İl Müdürü Hüsnü Çelik, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Öztürk ve Hatay İlçe Milli Eğitim müdürleri katıldı. TYP kapsamında Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ ne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 875 işçi alınacak. Program 5 Eylül 2022 tarihinde başlayıp 17 Ocak 2023 tarihinde sona erecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 AĞUSTOS

Hatay’da Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda temizlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere toplamda 875 kişi alınacağı açıklandı. 27 Ağustos’ta başlayan başvurular için son tarih 31 Ağustos olarak açıklandı.

Altınözü ilçesinde 68 kişi TYP kapsamında istihdam edilecek. Bu sayı Antakya’da 205, Arsuz’da 46, Belen’de 20, Defne’de 55, Dörtyol’da 57, Erzin’de 29, Hassa’da 40, İskenderun’da 93, Kırıkhan’da 66, Kumlu’da 20, Payas’ta 26, Reyhanlı’da 60, Samandağ’da 50, Yayladağı’nda ise 40 olarak açıklandı.

Toplum Yararına Programlar kapsamında işe girmek isteyen vatandaşların www.iskur.gov.tr üzerinden veya ALO 170’ i arayarak başvurularını gerçekleştirebileceği ifade edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu