Altınözülü sporcular Antalya’dan 11 madalyayla döndü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi Spor Kulübü, 2-6 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Ashıhara Karate Dünya Şampiyonası’nda 8’i gümüş 3’ü bronz olmak üzere 11 madalya kazandı. Cemre Su Sürgit 8-9 yaş 25 kg’de ikinci, Luceyn Kassum 12-13 yaş 30 kg’de üçüncü, Nur Ğırmi 12-13 yaş 40 kg’de üçüncü, Mahe Harma 12-13 yaş 45 kg’de üçüncü, Gufran Zın Eddin 14-15 yaş 45 kg’de ikinci, Sedel Dedem 14-15 yaş 50 kg’de ikinci, Emine Korkmaz 16-17 yaş +65 kg’de ikinci, Bedia Sürgit 23-35 yaş 70 kg’de ikinci, Humam İzzettin 12-13 yaş +55 kg’de ikinci, Emin Acemoğlu18-22 yaş+95 kg’de ikinci, Yakup Sürgit 23-35 yaş 85 kg’de ikinci oldu.
Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi Spor Kulübü antrenörü Bedia Sürgit, elde ettikleri başarıdan ötürü sporcuları kutladı ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Sürgit, “Bizleri her zaman destekleyen ve her zaman yanımızda olan Altınözü Belediye Başkanımız Rıfat Sarı’ya, Altınözü Kaymakamımız Cem Gümrükçü’ye, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Ahmet Zümre’ye, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Güner’e sporcularım ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.
ZÜMRE’DEN TEBRİK MESAJI
Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre, Altınözülü sporcuları tebrik etti. Zümre şampiyonayla ilgili açıklamasında, “Altınözü Kaymakamlığı ve Belediyesi Spor Kulübünün sporcuları Antalya’da düzenlenen Ashıhara Karate Dünya Şampiyonası’nda 11 madalya elde etti. Genç sporcularımızı ve antrenörümüz Bedia Sürgit’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak her zaman gençliğin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.
BAŞKAN SARI’DAN TEBRİK MESAJI
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antalya’da düzenlenen şampiyonada 11 madalya kazanan Altınözülü sporcuları tebrik etti. Genç sporcuların başarısıyla gururlandıklarını ifade ede Başkan Sarı, elde edilen başarıda emeği olan herkesi kutladı. Başkan Sarı, “Ashıhara Dünya Şampiyonasında Altınözü Belediyesi Spor Kulübü ve Altınözü Kaymakamlığı Wushu Takımımız 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazanmıştır. Emeği geçen başta sporcularımız ve antrenörlerimiz olmak üzere herkesi tebrik ediyorum” sözlerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu