Altınözü, vatan için şehit düşen kahramanlara selam durdu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Altınözü ilçesinde bir dizi etkinlik gerçekleştiriliyor. Türkiye’de genelinde olduğu gibi Altınözü ilçesinde de hain darbe girişimi bir kez daha yüksek sesle lanetleniyor. Askeri yapılar içerisinde yuvalanmış, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi bir grup tarafından, 15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Milletine, Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı gerçekleştiren alçak darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümünde vatandaşlar bir kez daha demokrasiye sahip çıkıyor
ULU CAMİİ DE MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI DÜZENLENDİ
Altınözü’nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında; ilk olarak Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve ilçe protokolü ile vatandaşların katılımıyla vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için Altınözü Ulu Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Başkan Sarı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında; Kaymakamımız, protokolümüz ve hemşehrilerimizle birlikte Vatanı için canlarını feda eden Aziz şehitlerimiz için Altınözü Ulu Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılarak şehitlerimize dualar ettik. Rabbim o günleri tekrar göstermesin. Birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
BAŞKAN SARI: ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA YAD EDİYORUM
Altınözü ilçe protokolü daha sonra Büyükburç Mahallesi’nde bulunan mezarlıktaki Şehit Ergin Horoz, Şehit Ali Yılmaz, Şehit Tuncay Güleryüz ve Şehit Mehmet Özkurt’un mezarlarını ziyaret etti.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, şehit ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile bu vatan uğruna toprağa düşen Büyükburç Mahallemizden şehitlerimiz Ali Yılmaz, Mehmet Yılmaz, Tuncay Güleryüz, Ergin Horoz Ve Mehmet Özkurt’un istiraahtgahlarını ziyaret ederek dualar ettik. Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla yad ediyorum” ifadesini kullandı.
ALTINÖZÜ SAAT 20.00’DA PAZAR CADDESİ’NDE BULUŞACAK
15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri bu akşam saat 20.00’da Pazar Caddesinde yapılacak etkinliklerle devam edecek. Etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisi düzenlenecek. Altınözülü vatandaşların duygu ve düşüncelerini paylaşabilmeleri için anı defteri koyulacak. 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı 00:13’te tüm camilerden sela okunacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu