Altınözü Ulu Cami’nde kandil coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Regaip Kandili münasebetiyle Merkez Ulu Cami’ne gelen vatandaşların kandil coşkusuna ortak oldu ve mübarek üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili dolayısıyla Merkez Ulu Cami’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Çeşitli İkramlarda Bulunuldu

Merkez Ulu Cami’yi dolduran vatandaşlar, kandilin manevi atmosferini yaşadı. Gerçekleşen Kandil programın da, Kur’an-ı Kerim okundu ve kılınan namazın ardından camii çıkışı vatandaşlara Altınözü Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“3 AYLAR MÜBAREK OLSUN”

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’ni büyük bir huzurla karşıladıklarını söyledi. Başkan Sarı, “Mübarek Üç Aylar’ın müjdecisi Regaip Kandili vesilesiyle Merkez Ulu Cami’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldık. Üç Aylar’a bir kez daha kavuşmayı nasip eden Rabbime şükrediyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın kandili mübarek olsun. İki yıldır Ramazan ayını, teravih ve iftarları, sahurları çok özledik. İnşallah coşku ve huzur içerisinde Ramazan ayına ulaşır ve yaşarız. Tüm Altınözülülerin 3 ayları mübarek olsun” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu