Altınözü, Kore Gazisi Cevdet Dönmez’i dualarla uğurladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü ilçesine bağlı Karsu Mahallesi’nde yaşayan Kore Gazisi Cevdet Dönmez hayatını kaybetti. 92 yaşındaki Gazi Cevdet Dönmez için Karsu Mahallesi’nde cenaze töreni düzenledi. Merhum Dönmez’in Türk bayrağına sarılı tabutu cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
Merhum Dönmez için düzenlenen cenaze törenine ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, askeri erkan, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.
BAŞKAN SARI: HER ZAMAN MİNNETLE YAD EDECEĞİZ
Kore Gazisi Cevdet Dönmez’in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Karsu Mahallemizde yaşayan Kore Gazimiz Cevdet Dönmez’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Yaşamı boyunca vatanına verdiği hizmetlerle bilinen kahraman gazimiz Cevdet Dönmez’i her zaman minnetle yad edeceğiz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Altınözü’nün başı sağ olsun” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu