Altınözü ilçe protokolü muhtarlarla buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Başkan Sarı: “Muhtarlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik, çalışmalarımız hakkında istişare ettik. Hizmet noktasında vatandaşlarımız ile belediye arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” kapsamında bir toplantı gerçekleştirildi. Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Jandarma Komutanı Onur Durna, Altınözü İlçe Emniyet Amiri Ali Yılmaz, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Gerçekleşen toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı kapsamında Belediyemiz Konferans Salonunda İlçe kaymakamımız, kurum amirlerimiz ve değerli muhtarlarımızla bir araya gelerek, muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinledik, çalışmalarımız hakkında istişare ettik.  Hizmet noktasında vatandaşlarımız ile belediye arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarı, Bakanlığın talimatı doğrultusunda düzenli olarak gerçekleştirilen Muhtarlar ile Buluşma toplantılarının, bilgi alışverişi oluşması ve istişarelerle ilçenin problemlerinin daha çabuk çözümlenmesinde etkili olduğuna vurgu yaparak, toplantıya katılan tüm muhtarlara teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu