Altınözü esnafında festival sevinci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye’nin gündemine oturan festivalde stant açan Altınözü esnafı festivalin çok bereketli geçtiğini ifade etti ve desteklerinden dolayı Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür etti

Altınözü Belediyesi ve Altınözü Kaymakamlığı tarafından bu sene 5’incisi düzenlenen ve Hatay gündeminin yanı sıra Türkiye gündemine oturan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali, Altınözü esnafını da mutlu etti. Hafta sonu gerçekleştirilen ve birbirinden renkli etkinliklere sahne olan festival coşkusuna Hatay’ın çeşitli ilçelerinden ve çevre illerden gelen binlerce vatandaş eşlik etti. Altınözü Belediyesi’nin, festival alanı olarak belirlediği 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda stant açan Altınözü esnafı yaşanan yoğunluktan duydukları memnuniyeti paylaştı.

ALTINÖZÜ ESNAFI BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

İki gün boyunca sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar festival alanında hareketlilik olduğunu ve festivale akın akın gelen vatandaşların yaptığı alışverişlerle son ayların en bereketli dönemini yaşadıklarını ifade eden Altınözülü esnaf, kendilerine böyle bir imkân yaratan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür etti.

ALTINÖZÜ’NÜN YÖRESEL DEĞERLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Festivalin ilk gününden itibaren Altınözü Milli İrade Parkı’na akın etmeye başlayan vatandaşlar, festival alanında Altınözü’nün gastronomisini ve yöresel ürünlerini içeren stantlara yoğun bir ilgi gösterdi. Festivale gelen ziyaretçi sayısından oldukça memnun kalan Altınözü esnafı, hem iyi bir satış yapabildikleri için hem de Altınözü’nün değerlerini en iyi şekilde tanıtabilme fırsatı yaşadıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu