Altınözü demokrasi nöbetine hazır!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

FETÖ’cü hainlerin Türkiye’ye yaşattığı karanlık gecenin üzerinden 5 sene geçti. Tüm Türkiye bu akşam bir kez daha Demokrasi ve Milli Birlik temasıyla sokak sokak demokrasi nöbeti tutacak. Altınözü’nde 20.00’da başlayacak etkinliklerin adresi Pazar Caddesi olacak

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Yurtta Sulh Konseyi adı altında örgütlenen FETÖ mensubu hain bir grubun, 15 Temmuz 2016 tarihinde kalkıştığı alçak darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti. Türkiye’nin dört bir yanında milletin sokağa dökülerek darbeci hainlere geçit vermediği 15 Temmuz direnişi geçtiğimiz yıllarda olduğu bu 15 Temmuz akşamında da Demokrasi ve Milli Birlik Günü adı altında çeşitli etkinliklerle yaşatılacak.

TSK’ya sızan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerler, 15 Temmuz 2016 tarihinde kanlı bir darbe girişimine teşebbüs etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan millet direnişi ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda darbe girişimi bastırıldı. Hainlerin millete kurşun ve bomba yağdırdığı karanlık gecede darbeye karşı çıkan en az 248 kişi (180 sivil, 62 polis, 6 asker) şehit düştü.

BAŞKAN SARI’DAN VATANDAŞLARA DAVET

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında Altınözü ilçesi Yenişehir Mahallesi Pazar Caddesinde bu akşam saat 20.00’da bir program düzenlenecek. Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşların da katılacağı programda 15 Temmuz’da hayatını kaybeden güvenlik güçleri ve sivil vatandaşlar bir kez daha anılacak. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, tüm vatandaşları bu akşam gerçekleştirecek olan etkinlik ve programlara davet etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu