Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden sıkı denetim

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik denetimlerine devam ediyor. Zabıta ekiplerinin ilçe genelinde yaptıkları denetimlerde vatandaşların sağlıksız ve fahiş fiyatlara sahip etiketlere karşı korunması amaçlanıyor. Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri etiket denetiminin yanı sıra gramaj ve hijyen denetimi de gerçekleştiriyor.
Denetimlerini belli aralıkların yanı sıra ihbar üzerine de gerçekleştirdiklerini ifade eden ekipler, yaptıkları denetimlerle raf fiyatları ile kasa fiyatlarını karşılaştırdı. Ürünlerin son kullanma tarihlerinin de denetimini gerçekleştiren ekipler, son tüketim tarihi geçmiş olan ürünleri toplayarak imha etti.
Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Açıkgöz, gerçekleştirilen denetimlere ilişkin gazetemize bilgi verdi.
AÇIKGÖZ: ALTINÖZÜLÜ VATANDAŞLAR İÇİN SAHADAYIZ
Altınözü genelinde vatandaşların sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmelerini sağlamak ve haksız fiyat artışının önüne geçmek adına denetimleri büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Açıkgöz, Altınözülü vatandaşlarını çıkarlarını korumak adına benzer denetimlerin aynı ciddiyet ve kararlılıkla süreceğini dile getirdi.
Açıkgöz, gazetemize yaptığı açıklamada, “Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak Altınözü genelinde vatandaşlarımızın sıklıkla alışveriş yaptıkları marketlerde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Yaptığımız denetimlerde ekiplerimiz raf etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırılmasını yapıyor. Tarihi geçmiş ürünleri toplayıp imha ediyoruz. Ekiplerimiz gramaj ve hijyen konularında da titiz bir şekilde incelemelerde bulunuyor. Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın her anlamda güvenli ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Zabıta ekiplerinin denetimlerinden duydukları memnuniyetleri dile getiren ilçe sakinleri denetimleri gerçekleştiren ekiplere teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu