Altınözü Belediye Meclisi, Sarı başkanlığında toplandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısını, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başkanlığında, meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi. Yoklamanın ardından bir önceki toplantıya ait toplantı tutanak özetinin okunmasıyla başlayan eylül ayı toplantısında toplam 12 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda,  Yenişehir Mahallesi Karsu Mevkiinde Yöresel Ürünler Merkezi bitişiğinde bulunan alanın Türk Kızılay Altınözü Toplum Merkezinin faaliyetleri süresince tahsis edilmesi ile ilgili teklifin yanı sıra Sofular Mahallesi’nde bulunan 170 ada 6 No’lu parselin de Altınözü Müftülüğü’ ne süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla tahsis edilmesi ile ilgili teklif görüşüldü.

Toplantında ayrıca Altınözü Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Enek Mah. 328 ada 4 nolu parselin sit sınırları ile ilgili Hatay Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından yapılan talebin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edilmesi konusu da meclise sunuldu.

EK BÜTÇE TALEBİ KABUL EDİLDİ

Toplantının öne çıkan bir diğer gündem maddesi ek bütçe talebi oldu. Altınözü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü ek bütçe teklifinde bulundu.  İlgili teklifte, “Belediyemiz mahalli müşterek nitelikte ihtiyaçlarının görülmesine yönelik bir kamu hizmeti olması ve bu hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi için 2022 mali yılında 67.100.000,00 TL ek bütçeye ihtiyaç olduğundan ek bütçe yapılması şartları hasıl olmuştur” denildi. Söz konusu teklif görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Yapılan oylama sonucunda Altınözü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün ek bütçe teklifi kabul edildi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısının ardından yaptığı açıklamada, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti ve alınan kararların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu