Altınözü Bayramlaştı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Kurban Bayramı dolayısıyla Altınözü Zeytin Cafe & Restaurantta Altınözü Belediyesi ve Altınözü Kaymakamlığı tarafından ilçe bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programında konuşan Başkan Sarı, “ AK Parti Hatay bölge Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hacıoğlu, Kumlu önceki dönem belediye Başkanımız Sayın İbrahim Paç, AK Parti ilçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık, Reyhanlı ilçe Başkanımız Sayın Mehmet Yumuşak, kurum amirlerimiz, dini kanaat önderlerimiz, STK temsilcilerimiz, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, teşkilatımız ve hemşehrilerimiz bu mübarek günde hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. İki senedir bu güzelliği yaşayamadık. Özlemiştik. Değerli dostlar, bayramlar bizi biz yapan değerlerimizdendir. Rabbim her zaman bayram tadında güzel günler nasip etsin. Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi aramızda, diğer çok sevdiğimiz dostlar ile beraber konuşuyoruz. İlçe adına, memleket adına neler yapabiliriz ? Ben huzurlarınızda AK Parti Hatay bölge Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi’ye özel teşekkür etmek istiyorum. Biraz önce gelirken hemen sağ tarafa bir baktı Altınözü- Karbeyaz yolu’na hızlı bir müdahaleyle başladı. Ve inşallah Ekim ayında tasarladığımız, planladığımız, hedeflediğimiz Festivalde açılışını, Festivalle yapacağız. Altınözü- Antakya yolumuz var. Yıllardır hep konuştuk ve dillendirdik. İlk etabı iki aya kadar bitecek. Hatta bayramdan sonraki ilk ziyaretimiz Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Müdürlüğü olacak. Yolun ikinci etabı için 2022’nin ikinci yarısına, hatta seçim yatırımı konuşuyorlar seçim arefesinde bunları konuşmamak üzere ilk yapacağımız icratlardan bir tanesi bu olacak. Gönül istedi ki ilçede ne kadar sorun varsa  ne kadar elzem ihtiyaç varsa hepsinin bir an önce bitmesini istiyoruz. Bu işler hesap kitapla, kaynakla ve imkânla alakalıdır. Biz şundan memnunuz ve rahatız. Hesabını vermeyeceğimiz hiç bir iş yok. Kırk sekiz mahallemizle ilgili yerel kaynaklar ilgili önümüze alıyoruz tabloyu hangi mahallemize ne yapmışız, hangi mahallemizi aksatmışız bir şekilde dengelemez için şu an kolları sıvadık. Milletvekillerimizin desteği ile önümüzdeki günlerde kaynak sıkıntımız var diyoruz ama imkânsız değil çözeceğiz. Kaynaklar çözüldüğünde gerisi bir bir gelecek “dedi.

Daha sonra konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şanverdi, “ Bugün burada olan herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim her günümüzü Bayram yapsın diyorum. Son iki yılda gerçekten zor günler geçirdi. Ülkemizde Dünya da zor günler geçiriyor. Bu korona belası bizleri oldukça zorladı ama elhamdülillah Rabbimize şükür ediyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanlığımız gerçekten Dünya da örnek çalışmalar yaptılar. Bugün bir aradaysak yaptığımız aşı çalışmaları ve işlemler bizleri bu güne getirdi. Biraz daha sabırlı olacağız ve kendimize dikkat edeceğiz. Buradan bir duyuru yapmak istiyorum. Özellikle muhtarlarımız köylerdeki kardeşlerimizi, annelerimizi, ablalarımızı özelliklede gençlerimizi aşı yapmaya davet etsinler. Bu beladan ancak aşı ile kurtulabiliriz. Evet değerli kardeşlerim, bizde mecliste çalışmalarımızı yürütüyoruz. Özellikle bir hafta on gündür yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Son bir haftada üç tane önemli kanun çıkardık. Sizler için kanun çıkarıyoruz. Değerli kardeşlerim bunun yanında biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız en son Kıbrıs’a gitti. Kıbrıs Barış Harekâtı kutlamalarında çok güzel mesajlar verdi. Birlik ve beraberliğimizi inşallah pekiştireceğiz.

Dostlarım, ben Altınözü deyince gerçekten mutlu oluyorum. Özellikle 2,3 yılda değerli Başkanımız ve Kaymakamımızın çalışmaları bizleri gururlandırıyor. Buradaki tesisler çok önemli tesisler. Altınözü şu anda Hatay’da ses getiren bir ilçemiz oldu. Yeter mi yetmez. Hep beraber inşallah daha güzel  bir Altınözü için mücadele edeceğiz. Başkanımız birkaç konuya değindi. Özellikle Antakya yolumuz.  Karbeyaz yolumuzu yakın zamanda bitireceğiz. Birlikte çalışacağız. Hükümetimizin imkanlarını Altınözü’ne getirmek için her mücadeleyi yapmaya hazırız” dedi.

Programın sonunda Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi muhtarların sorunlarını dinledi ve samimiyetle cevap vererek sorunların çözümünde fikir alışverişinde bulundular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu