Altınözü 19 Ocak’a hazırlanıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, 19 Ocak’ta Altınözü’nde düzenlenecek olan kan ve kök hücre bağışı kampanyası dolayısıyla, Başkan Sarı ve Başhekim Akın’ı ziyaret etti ve kampanyaya destek istedi

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Hatay Toplum Merkezi Müdürü Onur Karataş, Türk Kızılay Altınözü Şube Temsilcisi Hüseyin Gülseren ve Kızılay gönüllülerinden oluşan heyeti makamında ağırladı.

Gerçekleşen görüşmede, Altınözü ilçesinde düzenlenecek olan kök hücre ve kan bağışı kampanyasına Altınözü Belediyesi olarak gerekli tüm desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Bir damla kan bin umuttur. Türk Kızılayı Hatay şube Başkanı Sayın Kudret Özbakış, Hatay Toplum Merkezi Müdürü Onur Karataş, Altınözü Kızılay şube Temsilcisi Hüseyin Gülseren ve beraberindeki heyeti misafir ederek, ilçemizde düzenlenecek kök hücre ve kan bağışı kampanyasına desteklerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.

KIZILAY HEYETİNDEN BAŞHEKİM AKIN’A ZİYARET

Kan ve kök hücre bağışı kampanyasının Altınözü’nde 19 Ocak 2022 Çarşamba günü yapılacağını ifade eden Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış “19 Ocak’ta Altınözü ilçemizde yapılacak olan Kök Hücre ve Kan Bağış Kampanyası için Belediye Başkanı Sn Rıfat Sarı’yı Hatay Şube üyelerimiz, Kızılay Kadın Başkanımız, Toplum Merkezi Yöneticimiz, Kan Kazanım Uzmanımız ve Miraç Ata kardeşimizin babası ve Kızılay Altınözü Temsilcimiz ile ziyaret ettik. Miraç Ata ve bağış bekleyen tüm kardeşlerimiz için verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz” sözlerini kullandı.

Kızılay heyeti Başkan Sarı’nın ardından, Altınözü Devlet Hastanesine giderek başhekim Ömer Akın’ı ziyaret ederek ilçede düzenlenecek olan kan ve kök hücre bağışı kampanyası hakkında bilgilendirdi. Özbakış, geçtiğimiz hafta yeni görevine atanan Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Akın’a görevinde başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu