Altıneller Vestel’in 100.Yıl Mağazası Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dayanıklı tüketim malları sektöründe Ülkemizde en çok tercih edilen markaların başında gelen Vestel’in Hatay,Adana , Mersin ve Yalova’da  toplamda 22 mağaza ile sektörde hizmet veren Altıneller Vestel’in Hatay’da ki 8.mağazası olan 100.Yıl Mağazası muhteşem bir tören ile hizmete açıldı.

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremini en ağır biçimde yaşayan ve bir çok mağazasını kaybeden Altıneller Vestel’in hiçbir destek almadan adeta kendi küllerinden yeniden doğarak peş peşe açtığı mağazaların 8.olan 100.Yıl Mağazası açılışa özel fiyatlar ile yoğun ilgi gördü.

 

Honda Kavşağı Güzelburç mahallesi Uğur Mumcu sokak no:182 adresinde hizmete başlayan Altıneller Vestel 100.Yıl Mağazasının açılış törenine  Altıneller Vestel İşletmecilerinden Yusuf İlyas Yılmazoğlu, Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tarık Leloğlu, Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Gürman, Bölge Müdürü Alper Korkmazer, Satış Müdürü Özer Taşken ve Vestel satış ekibi ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Hatay’da ki 8.mağaza olan 100.Yıl Mağazasını faaliyete açmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Altıneller Vestel İşletmecilerinden Yusuf İlyas Yılmazoğlu açıklamasında:” Altıneller Vestel olarak kendi imkanlarımız ile mağazalarımızı peş peşe açarak müşterilerimizin hizmetinde olmanın haklı gurunu yaşıyoruz.Gerek geniş mağaza alanı gerekse de otopark sorunu olmaması ile birlikte alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımızın görev yaptıkları 100.Yıl Mağazamız sektörde adından söz ettireceğinizin sinyalini ilk günden verdi.Açılışa özel fiyatlar ile müşterilerimizin karşısında olduğumuz tüm ürünlerimiz yoğun ilgi gördü.

Depremin en ağır şekilde etkilediği bölgemi halkı için Altıneller Vestel ailesi olarak uygun fiyatlı kampanyalarımızın devamlı biçimde olacağının altını çizerek açılışımıza katılan Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tarık Leloğlu, Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Gürman, Bölge Müdürü Alper Korkmazer, Satış Müdürü Özer Taşken ve Vestel satış ekibi ile değerli müşterilerimize teşekkür ediyor, 100.Yıl Mağazamızın Memleketimize ve Altıneller ailesine hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Altıneller Vestel’in diğer mağazalarda olduğu gibi haftanın 7 günü hizmet verecek olan 100.Yıl Mağazası iletişim telefonu 0 555 034 98 00

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu