Altıneller Vestel’den HGC’ye Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirilen Altıneller Vestel yönetimi iadei ziyaret gerçekleştirdi.
Bölgemizde hizmet verdikleri 14 mağaza ile dayanıklı tüketim malları sektöründe zirvede yer alan Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu ve Vestel Hatay Sorumlusu Mert Afşar’ın katıldığı ziyaret programında Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular.

Ziyaretlerini çok daha önceden planladıklarını ifade eden Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu,Covid-19 salgını dolayısıyla maalesef bir türlü gerçekleştiremediklerini belirterek Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yılmazoğlu:” Sektörde kısa zamanda hızlı bir büyüme ile bölgede çok etkili bir marka haline gelen firmamız bugün Antakya,Adana ve Mersinde toplamda 14 mağaza ile hizmet vermektedir. Türkiye’nin en büyük markalarından biri olan Vestel’in bölgemizde tercih edilen marka haline gelmesinde yerel basında yer alan reklamlarımızın önemli bir rol oynadığını bir kez daha yineleyerek bizlere böylesine katkı sağlayan bir sektörün her zaman yanında olmaya devam edeceğimizi söylemek istiyorum.Tekrardan hayırlı olsun diyerek çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek,Covid-19 salgını sürecinde açtıkları yeni şubeler ile istihdam sağlayan ve yerel basına verdikleri reklamlar ile büyük destek veren Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu’na şükranlarını sunarak sektördeki istikrarlı yükselişini takip ettiklerini Altıneller Vestel ailesine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu tarafından Hatay Gazateciler Cemiyetine Vestel Çaycı hediye edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu