Altıneller Vestel’de Miraç Kandili Etkinliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hatay’da 6 ,Adana’da 8 mağazası ile dayanıklı tüketim malları sektöründe bölgede güçlü bir firma olmasının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeyi başaran Altıneller Vestel muhteşem bir Miraç Kandili etkinliğine imza attı.Tüm şubelerde müşterilere ve kurulan stantlarda yoldan geçenlere Kandil Simidi dağıtarak herkesin Miraç Kandilini kutlayan Altıneller Vestel şubeleri bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı.Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında alınan tedbirler ve yeni normalleşme kurallarına uygun bir biçimde gerçekleşen etkinliğin Ekinci Şubesi ayağında gerçekleşen programda gösteri yapan semazenler gönüller fethetti.
Altıneller Vestel ailesi olarak yaptıkları etkinlikler ile sektörde farklarını ortaya koymaya devam ettiklerini söyleyen Ekinci Şube Müdürü Reşit Arıcıoğulları yaptığı açıklamasında :” “üç aylar”ın ilki recep ayının 27’nci gecesine denk gelen ve Terim olarak Hz. Peygamber’in göğe yükselişini ve Allah katına çıkışını ifade eden Miraç Kandilini tüm şubelerimizde düzenlediğimiz etkinlikle kutluyoruz. Aldığımız tedbirler doğrultusunda Kandil Simidi dağıttığımız etkinliğimizde Semazenlerin sunduğu gösteri büyük beğeni topladı.Altıneller Vestel ailesi olarak güzel etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz.Herkesin Miraç Kandilini kutluyoruz.”dedi.
Ekinci Şube Müdürü Reşit Arıcıoğulları ayrıca yapmış oldukları tüm etkinliklerde vermiş oldukları büyük destekler için Altıneller Vestel İşletmecisi Yusuf İlyas Yılmazoğlu’na teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu