ALAKUŞ’UN PROJESİNE DESTEK YAĞDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’un Yayladağı’na bağlı Şenköy Mahallesi’nde yapımını planladığı karma sanayi sitesi projesi için destek yağıyor.

Alakuş’un asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimiz için oldukça başarılı bir proje olan karma sanayi sitesinin sorunsuz bir biçimde yoluna devam ettiğini söyledi.
Bugüne kadar yaptığı organizasyonlarda ve bir çok projede kusursuz başardığına dikkat çeken Mehmet Alakuş, “Bizim iönceliğimiz dürüstlük, ekmeğimizi helalinden kazanmak, şaibeyle işimiz olmaz, önümüze çıkan tüm engellemelere rağmen bildiğimiz yoldan dönmeyiz” diye konuştu.
Kendisine sunulan bir çok fırsatı elinin tersi ile yittiğini ifade eden Alakuş, “Her zaman doğru duvar yıkılmaz parolası ile hareket ederiz. Yayladağı ve bölgemiz için önem arz eden karma sanayi sitesi projesinin hayata geçmesi için çaba göstermeye devam edeceğim. Bu konuda sayın Valimize gerekli bilgileri verdim, devlet büyüklerimizden de destek bekliyoruz. İnşallah yakın süreçte bölge halkının isteği yerine gelecektir” dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu