Akdeniz derbisi için nefesler tutuldu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sezona çok kötü başlayan Hatayspor, ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor’u konuk edecek. Yarınki zorlu karşılaşmanın sonucu Hatayspor’da taşları yerinden oynatabilir. Bordo-Beyazlılar güçlü rakibini devirerek krizden çıkmak istiyor

Atakaş Hatayspor Süper Lig 5’inci hafta maçında ligin formda ekiplerinden Adana Demirspor’u konuk edecek. 4 Eylül Pazar akşamı Yeni Hatay Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele saat 19.15’te başlayacak.  Ligdeki ilk 3 maçından puan çıkaramayan Atakaş Hatayspor, haftaya 9 puanla giriş yapan rakibi karşısında kötü gidişe dur demek ve ligdeki ilk puanlarını almak istiyor.

HATAYSPOR SON 6 İÇ SAHA MAÇINDA SADECE 1 KEZ KAZANDI

Ligdeki ilk 3 maçını da kaybeden Hatayspor, iç sahada da kazanmakta zorlanıyor. Bordo-Beyazlılar Süper Lig’deki son 6 iç saha maçında sadece 1 kez 3 puana uzanırken 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Hatayspor, bu sezon içerideki ilk iç saha maçında Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2-1’lik skorla mağlup oldu.

ADANA DEMİRSPOR FORMDA

Yeni sezona önemli transferlerle giriş yapan Adana Demirspor, lige de iyi başladı. Kadrosunu Henry Onyekuru, Artem Dzyuba, N’Diaye ve Kevin Rodrigues gibi önemli isimlerle takviye eden Mavi-Şimşekler ligdeki ilk 4 maçından 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. Son olarak kendi evinde Ümraniyespor’u 1-0 yenen Adana Demirspor’da teknik direktör Vincenzo Montella Hatay’a 3 puan için geldiklerini ifade etti.

SÜPER LİG’DEKİ 3’ÜNCÜ RANDEVU

İki takım yarın akşam Süper Lig’deki 3’üncü randevuya çıkacak. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor kendi sahasındaki maçı Yunus Akgün’ün golüyle 1-0 kazanırken, Yeni Hatay Stadı’ndaki maçta ise gol sesi çıkmadı.

SERKAN HOCA İÇİN KRİTİK MAÇ!

Adana Demirspor maçı,  Hatayspor’un başında çıktığı ilk 3 resmi maçında da puanla tanışamayan teknik direktör Serkan Özbalta için çok kritik bir önem taşıyor. Olası bir mağlubiyet halinde koltuğunu kaybetme riskiyle karşı karşıya kalması muhtemel olan genç teknik adamın Hatayspor’daki kaderinin bu maçın skoruna göre şekillenebileceği değerlendiriliyor.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta’nın zorlu Adana Demirspor maçında sahaya Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Simon Falette, Burak Öksüz, Samuel Adekugbe, Onur Ergün, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Kamara, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi 11’iyle çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu