AK Parti Heyeti Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet yürüten fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Gün boyu ilçenin farklı noktalarında çeşitli programlara katılan Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, üretimin önemli merkezlerinden biri olan İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyareti gerçekleştirdi. Burada Yazıcı Demirçelik Genel Müdürü Osman Gözükara, Noksel Boru Çelik Genel Müdürü Sedat Uysal, Sarsılmaz Makina A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Sarsılmaz ve Form Metal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kunt’u ziyaret eden heyet, fabrikaları gezerek üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

ÖZEL: YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ

Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı firma temsilcilerine bol kazançlar dileyerek, çalışan işçilerle sohbet etti. Milletvekili Özel, ”İskenderun’un üretim tutkusunu yaşatan firmalarımızla bir araya geliyoruz. Ülkemiz üreterek büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. Yerli ve milli üretim yapan firmalarımızın sayısının her geçen gün hızla arttığını görmekten de büyük gurur duyuyoruz. Üretim ve istihdamın kalbi olan organize sanayi bölgelerimiz ile büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı ise, “Sanayicilerimiz bu ülkenin üreten gücüne güç katarak gelişim noktasında kendilerine düşen görevi yerine getiriyor. Bizler de yerel yönetimler olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Firma sahiplerimize ve çalışanlarımıza ülke ekonomisinin gelişmesine sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu