AK Parti Altınözü Belediye Başkan Adayı Rıfat Sarı oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mehmet Öntürk olacağı duyurulmuştu.
Mehmet Öntürk’ü Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklayan AK Parti’nin şehirdeki ilçe adayları da netleşti. İl ve büyükşehir belediye başkan adaylarının duyurulmasının akabinde Hatay ilçe adayları için 3 Şubat tarihi işaret edilmişti. Milyonlarca seçmenin oy kullanacağı 31 Mart seçimlerine sayılı bir zaman kala AK Parti Altınözü Belediye Başkan adayı Rıfat Sarı oldu.
2014 yılında AK Parti’den Altınözü Belediye Başkanı olan Rıfat Sarı 2019 seçimlerinde de 2’nci defa Başkanlık yarışında ipi göğüsledi. Başkan Rıfat Sarı 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde tekrar AK Parti Altınözü Belediye Başkan adayı oldu.
Rıfat Sarı adaylık sonrası yaptığı açıklamada, “Kıymetli Hemşehrilerim, benim güzel ailem, en büyük sevdam dediğim Altınözü’m. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Altınözü Belediye Başkan Adayı olarak yeniden ilan edilmiş bulunuyorum. Hayırlı olsun. Öncelikle saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Merkezimize ve değerli teşkilatımıza teşekkürü bir borç bilirim. En büyük teşekkürü ise; beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve destekleriyle geçmişten bugüne bu ilçeye hizmet etme imkanını bana veren siz değerli hemşehrilerime borçluyum. İyi ki varsınız, iyi ki bu şehrin ve sizlerin bir evladı, bir kardeşiyim, Allah hepinizden razı olsun. Yolumuz açık olsun. Allah utandırmasın. Altınözü aşkına yine, yeniden Bismillah” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu