Ahmet Ateş Kırıkhan Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hataylı İş İnsanı Ahmet Ateş Kırıkhan Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı.Hatay’ın Kırıkhan İlçesi Nüfusuna kayıtlı başarılı iş insanı Ahmet Ateş doğup büyüdüğü memleketi Kırıkhan’a gönlümün ve ömrümün partisi dediği MHP’den aday adaylığını açıkladı.
Önümüzdeki hafta içerisinde MHP’den Kırıkhan Belediye başkanlığı aday adaylığı ile ilgili basın açıklaması yapacak olan iş insanı Ahmet Ateş’in sevenleri ve dostları bu haberi sevinçle karşıladı.
2 Ocak 1983 yılında Hatay’ın Kırıkhan İlçesine bağlı Kazkeli köyünde doğan ve ilk ve orta eğitimini burada tamamladıktan sonra Reyhanlı Anadolu Lisesinden mezun olarak Kuzey Kıbrıs Girne Amerikan Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Ahmet Ateş buradan mezun olduktan sonra ticarete atılarak Konya’da kuaför mobilyaları imalatı sektöründe önde gelen firmaların başında bulunuyor.
Kardeş şehir dediği Konya’da Kırıkhan’ı hep yakından takip eden ve her defasında Kırıkhanlı hemşehrilerine birçok konuda destek olan Ahmet Ateş aday adaylığı konusunda kısa bir açıklama yayınladı. Ahmet Ateş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Asrın felâketi yaşadığımız bu deprem felaketinden sonra, doğup büyüdüğüm bu topraklara borcumu ödeme zamanının geldiğini yürekten hissettim. Yüreğimin hizmet aşkı ve emri, iş hayatıma baskın geldi. 2020-2021-2022 yıllarında Siirt Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı görevimi yaparken hayalim olan projelerimi tasarlardım hep. Evet erken ve ani oldu ama olmalıydı. Birlikte yaşadığımız acıları ertelemenin acısı daha ağır gelecekti özüme. Bu sebeple gönlümün ve ömrümün partisi MHP den memleketim Kırıkhan Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim. Rabb’im yâr ve yardımcım, beraberce yâr ve yardımcımız olsun inşallah.”
Evli ve üç çocuk sahibi olan iş insanı Ahmet Ateş iyi derecede ingilizce biliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu