Ah bir de pandemi olmasa!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Havalar ısındı, Altınözü’ne bahar geldi. Sokak kısıtlamalarının kaldırılmasıyla birlikte vatandaşlar, pandemi kurallarını da gözeterek Altınözü’ne akın etmeye başladı. Ortaya cıvıl cıvıl görüntüler çıktı

Son yıllarda ilçeye kazandırılan turistik tesislerle Hatay’ın en çok konuşulan ilçelerinden biri olmayı başaran zeytin diyarı Altınözü, havaların ısınması ve koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokak kısıtlamalarının kaldırılmasıyla birlikte yeniden ziyaretçi akınına uğramaya başladı. Hatay’ın dört bir yanından ilçeye yakın eden vatandaşlar 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda yer alan Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Ev ve Asma Köprü gibi tesisleri yerinde görmenin heyecanını yaşadı. Salgın tedbirlerine uyarak ilçenin güzelliklerini yaşayan vatandaşlar, Altınözü’ne böyle güzel tesislerin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

PANDEMİDEN SONRA TURİZMDE PATLAMA BEKLENİYOR

Koronavirüs salgını öncesinde sadece Altın Zeytin Cam Seyir Terası’nı görmek için özellikle hafta sonları binlerce vatandaş Altınözü’ne geliyordu. Güzel manzaraya ek olarak heyecan ve adrenalin tutkunlarının da uğrak adresi olmayı başaran Altınözü ilçesi yapımında son aşamaya gelinen birbirinden cazip yeni turistik tesisleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Pandemi sürecinin tamamen sona ermesiyle birlikte ilçenin turizm alanına patlama yapması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu