Ağzınıza Layık Lezzetlerle, Sizleri Özel Hissettirecek Bir Mekan “ Şenöz Patisserie & Cafe “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bir mekan düşünün 40 yılı aşkın tecrübesi ile Unlu mamul çeşitleri ile sektörde fark yaratan bunun yanında Ekmek çeşitleri,Tatlı çeşitleri,Kömbe çeşitleri,Şekerli ve tuzlu pastaları,Turtaları,Baton pastaları,Tekli pastaları,Butik pastaları , su böreği lezzeti,Dünya mutfağından Gnocchi Makarnası ve Handmade Burgeri ile damak çatlatsın. Şenöz Patisserie & Cafe tamda böyle bir mekan…

Bölgemizde faaliyet gösterdiği 17 şubesi ile herkes tarafından bilinen Şenöz Patisserie & Cafe müşterilerine bir çok çeşitli lezzetleri ile, ister paket, isterseniz de kafeteryalarında hizmet veriyor. Hijyen konusunda tedbirleri en üst düzeyde alan işletme güleryüzlü ve profesyonel ekibi ile de takdir toplayan bir mekan olarak da çıkıyor karşımıza.

1979 senesinde işletmeyi kuran babası Salih Şenöz’den devraldığı bayrağı en güzel biçimde taşımak adına var gücü ile çalıştığını ifade eden  Şenöz Patisserie & Cafe işletmecisi Abdullah Şenöz yaptığı açıklamasında :” Bölgemizde 17 şube ile faaliyet gösteren işletmemiz her geçen gün kuvvetli usta ve personel kadrosu ile gücüne güç katarak yoluna devam etmektedir. Müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunabilmeyi hedef haline getiren Şenöz, sizlere daha yakın olabilmek amacı ile de, şubelerine sık sık yenisini eklemektedir.

Siz müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilme amacı güden Şenöz Patisserie & Cafe’nin  İskenderun havuzlu çarşı şubesinde , konfor, lezzet ve keyfi sizlere bir arada sunmaktadır. Birden fazla menüsü ile , fast food, kahvaltı mönüleri, döner ve daha bir çok lezzet ile sizleri beklemektedir. Güzel ve en güzeli ele alan, güler yüzlü personel kadrosu, lezzetli unlu mamül ve sıcak yiyecekleri ile , gününüzün büyük bir bölümünü sıkılmadan geçirmek için tasarlanmıştır.

Diğer şubelerimizde de alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımız tarafından hizmetlerimiz kusursuz bir biçimde verilmektedir.

Şenöz Patisserie & Cafe olarak kalite politikamız ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimizden asla taviz vermeden en güzel sunumları yapmak adına elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olacağımızın altını çizerek herkesi İskenderun,Belen,Arsuz ve Antakya’da faaliyet gösteren şubelerimize davet ediyorum. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu