AĞA-PAŞA OLMAYA DEĞİL, MİLLETİMİZE HİZMETKÂR OLMAYA GELİYORUZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK PARTİ ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM NACİ YAPAR, VATANDAŞIN HİZMETKÂRI OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIKLARINI SÖYLEDİ
AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, “Ağa, paşa olmaya değil vatandaşın hizmetkârı olmak için yola çıktıklarını” söyledi.
Seçim çalışmalarını kent merkezinde esnaf ve mahalle ziyaretleri ile sürdüren AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, “Esnafın iş yapmadığı ekonomik çarkın dönmediği bir şehir ayakta duramaz. Milletimizin ve esnafımızın refah seviyesini yükseltecek çalışmalara imza atacağız. 6 Şubat’ta yaşadığımız yıkıcı depremin ardından büyük bir yıkım yaşayan Antakya’yı ayağa kaldırmak için elimizi değil, gövdemizi ortaya koyacağız. Aziz Milletimizin bize vereceği güveni suistimal etmeden hizmet aşkıyla çalışacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.
VATANDAŞIN HİZMETKÂRI OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Hizmete, eser üretmeye hazır olduklarını kaydeden AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar,Türkiye Yüzyılı belediyeciliği için durmadan yola devam edeceklerini belirtti.
Ağa, paşa olmaya değil vatandaşın hizmetkârı olmak için yola çıktıklarını kaydeden Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, “Belediye başkanlığı halka hizmet etme makamıdır. Bizler de sizlere ağa, paşa olmaya değil hizmetkâr olmaya geleceğiz. 5 yıllık hedefimizin öncelikli kısmını deprem alacak, bunun yanında Antakya’mız da ‘sosyal hayatı daha nasıl güzelleştiririz?’ bunun gayretinde olacağız. Depremin izlerini silme noktasında kararlıyız, ayrıca hizmete ve eser üretmeye hazırız” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu