AbdulKadir  Teksöz TESK Yönetiminde

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz aylarda güven tazeleyerek yeniden Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen A.Kadir Teksöz ,Ankara’da gerçekleşen TESK Genel Kurulunda 4.kez başkanlığa seçilen Bendevi Palandöken’in yönetim kurulunda yer aldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı TESK Genel Kuruluna Cumhurbaşkanı Yrd. S Fuat Oktay, Genel Başkan vekili  Binali Yıldırım, Ticaret Bakanı  Mehmet Muş ve cok sayida Bakan  ile birlikte İrfan Çinkaya Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik  Genel Müdürü  Necmettin Erkan , Halk Bankası Genel müdürü  0sman Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.

TESK Yönetim Kuruluna seçilmenin gururunu yaşadığını ifade eden Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz açıklamasında:” Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin katılımları ile gerçekleşen kongremizde Bendevi Palandöken başkanımız 4. kez TESK Genel Başkanı seçildi.Sayın Genel Başkanımızın tensipleri ile bir kez daha bende TESK Yönetim kurulunda yer aldım.Böylesine özel bir görevde olmanın haklı gururunu yaşıyorum.Beni bu göreve layık gören başta olmak üzere 5 gün boyunca bizleri yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız  ve Antakya belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz ağabeyime ,çok sayıdaki protokol üyelerimize ,Birlik Federasyon Başkanları yönetim kurulu üyelerimize ve desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Tekrar seçilen Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken ağabeyimize , Başkan vekillerimize yönetim ve Denetim kurulunu tebrik ediyor başarılar diliyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu