Dalgaç Künefe’nin Lezzet Durağına Uğramadan Geçmeyin

20200822130453_IMG_7557
Facebook
Twitter
WhatsApp


‘’Künefenin tatlı yüzü’’ sloganıyla 1949 yılında yola çıkan ve o günden bu güne müşterilerine sunduğu damak çatlatan künefe lezzeti ile bölgemizde sektörde zirvede olan Dalgaç Künefe’nin İskenderun yolu üzeri Bölge Trafik yanında bulunan merkez şubesi uğramadan geçilemeyecek bir mekan olarak çıkıyor karşımıza.Künefe başta olmak üzere patentli ürünü olan Gül Katmerinin yanı sıra Fıstıklı burma,Cennet Çamuru, Atom, Fıstıkzade ve onlarca tatlı çeşitleri ile müşterilerine eşsiz lezzetleri sunan Dalgaç Künefe aynı zamanda lezzetlerini beğenerek alıp götürmek isteyenler içinde hijyenik şartlarda hazırlanan -42 C’de şoklanmış ürünler sunması ile de müşterilerinden tam not alan bir işletme. Firma Türkiye’de ilk ve tek künefe online satış mağazası kurarak künefe ve çeşitlerini anlaşmalı kargo aracılığıyla yurdun dört bir tarafındaki müşterilerine hizmet olarak sunmaktadır.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibine sahip Dalgaç Künefe’nin her daim güleryüzlü personelleri ile müşterilerine hizmet vermesinin yanında işletme son dönemde tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgını tedbirlerini de maksimum düzeyde alması ile müşterilerinden tam not almış durumda.
Kendilerine miras bırakılan mesleki tecrübe ve deneyimi geliştirerek gelecek yıllara en güzel biçimde aktarmak adına var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Dalgaç Künefe Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Uçar bir yandan bizlere eşsiz tatlı lezzetlerini tanıtırken bir yandan da işletmelerinin tarihçesini anlattığı açıklamasında :” Dalgaç Künefe 1949 yılında Antakya’nın eski ve tarihi çarşısı uzun çarşı’da dedemiz Şakir Dalgaç ve Babamız Şekip Dalgaç tarafından tel kadayıfı(künefe) ve taş kadayıf imalatıyla faaliyete başlamıştır. Yılların vermiş olduğu mesleki tecrübe ve deneyim, babadan oğula aynı zamanda dededen toruna devam ederek bizlere miras olarak bırakılmıştır. Hataylılar olarak tescillenmiş tatlımız Künefe’yi, yıllardır sevdiklerimizle beraber iyi gün tatlısı olarak yapıp yemekteyiz. Hatay’ımızın kültüründe bu kadar öneme sahip olan Künefe’yi , tüm Türkiye’nin iyi gün tatlısı olarak bilmesi ve künefeyi sevdikleriyle beraber yemeleri öncelikli temennimizdir. Bizlere miras bırakılan mesleki tecrübe ve deneyimi geliştirerek İskenderun Yolu Üzeri Bölge Trafik yanında bulunan üretim tesisimizi kurduk.Bu tesisimizde şoklanmış künefe çeşitleri , Gül katmeri , fıstıklı burma, kare katmer,Baklava çeşitleri üretiyoruz ve sevdiklerinize hediye olarak gönderiyoruz. İlerleyen yıllarla beraber, siz değerli misafirlerimizin gösterdiği ilgi ve ürünlerimizden duyulan memnuniyet neticesinde bizlere daha rahat ulaşabilmeniz için; 2’si Antakya’da , 1’i İstanbul’da olmak üzere toplam 3 şubeyle hizmet vermeye başladık. Aynı zamanda şubelerimizde künefenin yanı sıra isteğinize göre farklı kadayıf çeşitleri ve kahvaltı hizmeti de bulunmaktadır. Ürünlerimiz kaliteli ham maddelerle , ilave koruyucu maddeler (GDO) kullanılmadan üretilmekte, özel hijyenik ambalajlarda Türk Gıda Kodeksi’ne uygun , üretim ve son kullanma tarihleriyle paketlenmektedir. Üretim prensiplerimiz doğrultusunda, hijyenik şartlarda hazırladığımız ürünlerimiz -42 C’de şoklanıp -18 derecede depolanmaktadır. ‘’Künefenin tatlı yüzü’’ sloganıyla yola çıkan KÜNEFACE Dış Ticaret İmalat Gıda Ltd. Şti. dünyanın bir çok ülkesine ihracat yaparak, ülkemizin ihracat hedeflerine katkı da bulunmakta ve aynı zamanda bir dünya markası olma yolunda emin ve sağlam adımlarla ilerlemektedir.”dedi.
Tatlı Lezzetlerimiz Tam Not Almaktadır.
Müşterilerine sundukları tüm tatlı lezzetlerinin tam not almasının haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine devam eden Dalgaç Künefe Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Uçar,Muhteşem tatlı lezzetlerini tatmak üzere herkesi işletmelerine davet ederek bugünlere gelmelerinde büyük emekleri olan kıymetli müşterileri başta olmak üzere Yönetim kurulu başkanı Osman Dalgaç, Abdullah Dalgaç,Mehmet Uğur Dalgaç ile üçüncü kuşak yöneticiler olan Ahmet Hakkı Uçar ve Muhammet Ali Dalgaç’ şükranlarını sunarak özveri ile çalışmalarını sürdüren çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

İlgili Haberler

Puan Durumu