Ceviz Ticaretin Ceviz Bahçesi  Tam Not Aldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz kuruyemiş sektörünün dev markası Ceviz Ticaret’in Kendi ceviz ihtiyaçlarını karşılamak üzere geçtiğimiz yıllarda diktiği ceviz bahçesini ziyaret eden Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu  Chandler cinsi cevizlere tam not vererek bereketli toprak Altınözü’nde hasada devam eden İsmail ve Hamit Tekkalan kardeşler ile tüm  çiftçilere bereketli hasatlar diledi. Ziyarette Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu’na Müdür Yardımcıları Yusuf Yardımcı ve Hatice Toma eşlik ettiler.

Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu’na İsmail ve Hamit Tekkalan kardeşler tarafından yapılan bilgilendirmede ; Bahçelerinde de altı yaşa gelmiş Chandler ceviz çeşidinden ikinci kez ürün aldıklarını belirterek Bahçede yapılan faaliyetler ile ilgi bilgiler verildi.

Büyük bir özveri ile yetiştirdikleri Ceviz bahçelerini Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu  ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren İsmail ve Hamit Tekkalan kardeşler yaptıkları açıklamada:” Altınözü Karbeyaz mahallesinde bulunan bahçemizde toplamaya başladığımız Chandler cinsi cevizlerimizden oldukça bereketli güzel bir mahsul alımı gerçekleştiriyoruz. Firma olarak artık kendi cevizini  üretip satmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2016 yılında diktiğimiz Chandler cinsi cevizlerimizi çok şükür toplamaya başladık.

 

Meyve kalitesi yabancı cinslere göre  üst düzeyde olan Chandler cinsi cevizlerimizle müşterilerimize en iyi cevizi sunma hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.İnce kabuk yapısı ile bilinen Chandler cinsi ceviz ,kabuğundan kolay ayrılmasının yanında lezzeti ile bilinen bir ceviz cinsidir.Yerli ceviz cinslerine göre 15 gün sonra çiçek açan Chandler cinsi cevizin dallarında meyve verme oranı yüzde 90 olarak bilinmektedir.Meyveleri 13 Gr,meyve içi 6.5 Gr olan Chandler cinsi cevizlerimiz her gün Ceviz Ticaret tezgahlarında müşterilerini beklemektedir.Bugünlerde oldukça yoğun ilgi gören ve hızlı biçimde tüketilen Chandler cinsi cevizimizin tadına bakmak üzere herkesi işyerimize bekliyoruz.”dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu