Ömeroğlu Ailesinin Acı Günü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Ömeroğlu ailesinin kıymetli büyüğü Fatih Ömeroğlu dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Antakya Eşrafından Merhum Fatıma Ömeroğlu’nun eşi, M. Nihat Ömeroğlu, Ömer Faruk Ömeroğlu, İsmail Ömeroğlu, Pervin Karakaş ve Nevin Miskioğlu’nun babası,İbrahim Miskioğlu ve merhum Metin Karakaş’ın kayınpederi olan merhum Fatih Ömeroğlu’nun cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlığındaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları ile defnedildi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar,Antakya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı,Siyasi Partilerin Temsilcileri,STK Başkanları,İş İnsanları, eş,dost ve akrabaları katılarak Ömeroğlu ailesinin acısına ortak oldular.
Merhum Fatih Ömeroğlu için taziyenin Kışlasaray mahallesi Askeri Gazino karşısında bulunan Rasim Gali apartmanında alınacağı bilgisi verildi.
Sehri Hatay  Haber Portalı olarak Merhum Fatih Ömeroğlu’na Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu