Taraftarlar İki Yıl Sonra Deplasmana Gitti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Covid-19 salgını tedbirleri doğrultusunda iki yıl önce deplasman maçlarına gitmeleri yasaklanan taraftarlar iki yıl sonra takımlarına deplasmanda destek verecek olmanın heyecanını yaşıyorlar.2022-2023 sezonu Süper Lig mücadelesinde ilk haftayı Bay olarak geçen gururumuz Atakaş Hatayspor’umuzun  ilk karşılaşması olan Trabzonspor maçı için taraftarlarımız akın akın yola çıktılar.

Mutlulukları,heyecanları adeta gözlerinden okunan 31 Asi Gençlik Taraftarlar  Derneği  üyeleri Fatih Camisi yanında bulunan dernek binaları önünden Trabzon’a uğurlandılar.

31 Asi Gençlik Taraftarlar  Derneği  Başkanı Songül Taşdelen yaptığı açıklamada:”Allahıma şükürler olsun ki takımımıza destek olmak adına deplasman yolculuklarımız başladı. Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor ile oynayacağımız zorlu karşılaşmada tribünlerde yerimizi almak takımımıza destek olmak adına 2 yıl sonra ilk defa üyelerimiz ile birlikte yola çıkıyoruz. Trabzonspor tarafından misafir takıma uygulanan yüksek fiyata rağmen biz biletlerimizi aldık takımımızın yanında olmak adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık.Derneğimizin sadece Antakya’da üyeleri yok diğer ilçelerde de üyelerimiz var onları da alarak yolumuza devam edeceğiz.Rabbim kazasız belasız mutlu bir biçimde dönmemizi nasip etsin. Bizlere Otobüsü ayarlayarak deplasman yollarına çıkmamızı sağlayan kıymetli ağabeylerime teşekkür ediyorum. Her şey Hatayspor için.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu