Ateşer Engelliler Konfederasyonu Genel Sekreteri Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan Türkiye Engelliler Konfederasyonu 6. Olağan genel kurulunda Başkanlığa seçilen Mustafa Özsaygı’nın listesinde yer alan Hüseyin Ateşer Genel Sekreter oldu.Ateşer konu ile ilgili yaptığı açıklamasında:” 25-26.06.2022 tarihinde Ankara’da yapılan Türkiye Engelliler Konfederasyonu 6. Olağan genel kurulunda yapılan seçim sonucunda sayın Mustafa ÖZSAYGI başkanlığında Engelliler Konfederasyonu Genel Sekreterliği görevine seçilmiş bulunmaktayım.

35 yılını “ Engelli Hareketine” hizmet  noktasında geçiren şahsım , bu kutsal davanın her kademesinde görev almıştır.

Engelli kardeşlerimizin erişilebilirlik, eğitim, spor, istihtam ve sağlık başta olmak üzere tüm sorunlarını çözme konusunda;

  • Birleşmiş Milletler Engelli Hakları sözleşmesi
  • 5378 sayılı Engelliler Hakkında Kanunun’larında yer alan “ Hak Temeli” mücadelemizde engeli hareketini ileriye götürme çabamız devam edecektir.

Türkiyenin en büyük Sivil Toplum kuruluşu olmaya aday Türkiye Engelliler Konfederasyo’nunun hak temeli çalışmaları, proje odaklı çalışmaları ve toplumun engelli kardeşlerimizi ilgilendiren tüm sorunlarına çözüm bulma etkenli faaliyetleri örnek teşkil etmektedir.

 

Hatay ilimizde yaşayan ve ilimizi temsilen Engelliler Konfederasyonu kadın’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi başkan yardımcısı görevine seçilen Neslihan SEÇKİN KANUNCU ve uluslar arası ilişkilerden sorumlu komisyon görevine seçilen yönetim kurulu üyesi Hasan ATEŞ’İ tebrik eder;

 

Başta Türkiye Engelliler Konfederasyonu başkanımız Mustafa ÖZSAYGI’ya, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, üye dernek ve federasyonlara, yanımızda olan ve bizimle yol yürüyen dostlarımıza şükranlarımı sunarım.”dedi.

Talip Köleoğlu

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu