2022 Yılı Gençlik Bilgi Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, 19 Şubat 2022 tarihinde ortaokul öğrencilerine yönelik çevrim içi gerçekleştirilen Gençlik Bilgi Yarışmasında İlimizde ilk 3’e giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Hz. Peygamber (s.a.s.)’i tanıma, onun mesajını anlama, milli ve manevi duygularını geliştirme ve Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmaları ile öğrencileri buluşturmak amacıyla ortaokul öğrencilerine yönelik “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” 19 Şubat 2022 Cumartesi günü çevrimiçi olarak düzenlenmişti.  Söz konusu yarışmada İlimizde ilk 3’e girenlere İl Müftülüğünde  ödülleri verildi.

Hatay İl birincisi, Antakya’dan  Ubeyde Ali Benli, İl ikincisi Antakya’dan  Esmanur Erim ve İl üçüncüsü olan İskenderun’dan Ömer Ufuk’a İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından hediyeleri takdim edildi.

Dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Bilgili, düzenlenen yarışmanın önemine vurgu yaparak; “Başkanlığımız tarafından düzenlenen bu yarışmanın ana gayesi, her alanda bizlere en güzel örnek olan Peygamber Efendimizi (s.a.v.) gençliğe tanıtarak veya hatırlatarak, O’nun gibi yaşamaları için teşvik etmektir.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu