
Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde 4 farklı ilçede 8 hafta boyunca devam edecek olan “Aile Okulu Projesinin” 2. Programı gerçekleşti.
Programa; İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İl Müftü Yardımcıları Abdullah Sertoğullarından ve Nazife Sağlamoğlu, Antakya İlçe Müftü V. Mehmet Emin Eneç, Antakya ve Defne İlçelerinde görev yapan din görevlileri ve Kur’an kurslarında eğitime devam eden yetişkin öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.
Antakya Nakip Camii İmam-Hatibi Musa Esatoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda; Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan Aile sinevizyonu gösteriminin ardından İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili “Ailemde Yaşlı ve Engelli Var” konulu konferans verdi.
İl Müftüsü Bilgili’nin konuşmasının ardından Antakya Mûsikî Korosunun ilahi dinletisi ile devam eden program, hediye takdimiyle sona erdi.













