Mehmet Ezer Resim Atölyesinde Karma Sergi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Resim-İş Öğretmenliği, İç Mimarlık, Tekstil, Moda Tasarım, Heykel, Animasyon, Grafik, Resim, Seramik olmak üzere birçok dalda eğitim veren Mehmet Ezer Resim Atölyesinde bir çok önemli ismin eserlerinin yer aldığı karma resim ve heykel sergisi açıldı.Ressam Mehmet Ezer küratörlüğünde gerçekleşen karma sergiye eserleri bulunan ressamlar, heykeltıraşlar  ve sanat severler katıldı.Serginin bir süre daha gezilebileceği bilgisi verilirken sanatseverler Mehmet Ezer Resim Atölyesine davet edildi.

Önemli isimlerin yer aldığı karma sergiye ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını  ifade eden Ressam Mehmet Ezer açıklamasında :” Antakya’nın sanatsal platformlara her geçen gün daha çok ihtiyaç duyduğu bir zaman dilimindeyiz. Bu bilinçle hocalarımız, öğretmenlerimiz ve bizler kolektif şekilde bir sergi açmaya karar verdik. Sergi dolayısıyla çok mutluyuz, daha çok umutluyuz, çünkü beklentinin üzerinde bir katılım gerçekleşti. Farklı teknikler üzerinde gerçekleşmiş olan eserlerin dinamik yapılarıyla önemli bir güç oluşturduklarını düşünüyoruz. Sergiye katılan sanatçılar ise şöyledir; Doç.Dr.Ayşegül Karakelle, Dr.Öğr.Üyesi Abdurrahman Eren, Öğr.Gör.Mehmet Hasan Demirci, Dr. Öğr. üyesi Selma Aslantaş, Öğr.Gör.Veli Topbasan, Gülperi Demirci, Mehmet Ezer, Emek Pınar Özdemir, Mehmet Sevim, Bekir Albaş,Büşra İnceoğlu ,Büşra Gök,Ceren Keskin,Cemre Girişken ,Deniz Zinet,Edanur Sarar,Furkan Şahan ,Gülseren Aldemir,İrem Nur Güven ,Kardelen Parlakgün,Lale Kapı,Makbule Atlan,Mehmet Ali Uygun,Mert Tosun,Merve Coşkun,Ahmet Yılmaz ,Ahmet Kurt,Asiye Sare Kaçal ve Ayfer Azap Yolcu. Sergimize katılım gösteren bütün sanatçılarımıza, izleyicilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.”dedi.

Ressam Ezer ayrıca  Resim-İş Öğretmenliği, İç Mimarlık, Tekstil, Moda Tasarım, Heykel, Animasyon, Grafik, Resim, Seramik olmak üzere birçok dalda eğitimlerinin hız kesmeden devam ettiğini hatırlatarak resim sanatına ilgi duyan herkesi  atölyelerine davet etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu