Erdoğan ; ” Rakibi hataya zorladık “

Facebook
Twitter
WhatsApp

 

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 5-0 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendirdi. Attıkları birbirinden şık 5 golle güzel bir galibiyet elde ettiklerini ifade eden Başarılı çalıştırıcı, taraftarlara, oyunculara ve teknik ekibine teşekkür etti.
Alanyaspor’u hataya zorladıklarını ifade eden Ömer Hoca, “Güzel bir galibiyet aldık. Rakibi analiz ederken savunmadan pasla çıkan bir Alanyaspor var. Onlar da bu sene sayısal anlamda çok değişikliğe gitti ve tam oyun stilini oturtamadığı için bu baskı da topları kazanıp pozisyona girebileceğimizi çalıştık. Oyuncularım da ilk dakikadan rakibe baskı yaparak Alanyaspor’u hataya zorladı ve bunda çok başarılı oldu. Birbirinden güzel 5 gol attık. Attıklarımız dışında yüzde yüz gol pozisyonuna girdik, son dakikalar dışında rakibe pozisyon vermedik” diye konuştu.
AYAKLARIMIZ YERE SAĞLAM BASACAK
Alınan farklı galibiyetin takımı rehavete sürüklemeyeceğini belirten Erdoğan, “Bu galibiyet bizim ayaklarımızı daha sağlam yere basmamızı sağlayacak. Ligin başındayız ve kendimizi geliştirmemiz gereken konular var. Lig çok zor ve zor maçlar oynanıyor. Birkaç gün dinlendikten sonra milli takıma gidecek arkadaşlarımız, aramıza geri döndükten sonra Rizespor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Oradan iyi bir futbol ile iyi bir skor alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Puan Durumu