Kemal Öğretmen Okuduğu  İlkokuldan Emekli Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Atatürk İlköğretim Okulunda Öğretmenlik yapan Kemal Kızıldağlı,47 yıl sonra ilkokul eğitimini aldığı okuldan emekli oldu.Kemal Öğretmen için  Altınözü Zeytin Cafe & Restaurant’ta düzenlenen veda programında duygu dolu anlar yaşandı.Programa Altınözü Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sürmelioğlu,Okul yöneticileri,Öğretmenler, Kemal Kızıldağlı ve ailesi katıldı.

Altınözü Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sürmelioğlu  yaptığı konuşmada bilgi birikimi kuvvetli bir abimizi emekli etmenin gururu ve hüznünü aynı anda yaşadıklarını belirterek, “ Okulumuzda 25 yıl hizmet ederek binlerce öğrenciyi yetiştiren değerli büyüğümüz Kemal Kızıldağlı öğretmenimizi bugün emekli olmasının gururu ve hüznünü yaşıyoruz. Bundan sonra da değerli öğretmenimiz bizlere bilgi birikimini ve tecrübelerini paylaşmaya devam edecek. Biz kendisine bugün bir organizasyon yaparak veda etmek istedik. Emeklerinin karşılığı değil ama kendisine çiçek ve hizmetlerinden dolayın plaket takdim edeceğiz. Öğretmenimiz Kemal Kızıldağlı’ya bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Kemal Kızıldağlı ilk görevine Malatya’da bir mezra ilkokulunda 1986 yılında başladığını daha sonra ise Özel Hatay Kültür İlkokulu, Niğde Yıldıztepe İlkokulu Altınözü Karsu İlköğretim Okulu en son ise Altınözü Atatürk İlköğretim Okulu’ndan atandığını söyledi. Kızıldağlı 1996 yılına kadar çeşitli şehirlerde öğretmenlik yaptıktan sonra öğrencilik yaptığı Altınözü Atatürk İlköğretim Okulu’na atandığını söyledi. 25 yıl bir fiil hizmet verdiği Altınözü Atatürk İlköğretim Okulu’ndan mezun olduğu için çok duygu yüklü olduğunu söyleyen Kemal Kızıldağlı, “Böyle bir organizasyonu hiç tahmin etmiyordum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bazen kelimeler kifayetsiz kalır o anlardan birini yaşıyorum. Kelimeler boğazıma düğümleniyor çok duygulandım. Sizlerde bundan daha iyi organizasyonların yapıldığı programlarda öğretmenliğe veda edersiniz. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Bu zamana kadar yetiştirdiğim öğrenciler ülkesine, milletine ve ailesine yararlı, kişilik sahibi, ülkesini dışarıda en iyi şekilde temsil etme yeteneğine sahip bireyler oldular. Öğrencim olanlarla birlikte aynı okulda öğretmenlik yapma gururu yaşadım. Öğrenim gördüğüm okuldan da öğretmen olmak ardından da meslek hayatını aynı okulda bitirmek herkese nasip olmaz. Tekrardan ben herkese ve değerli okul müdürümüz Mehmet Sürmelioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu