
Daha önce katıldıkları müsabakalarda sayısız başarılar elde ederek Hatay’ın gururu olan Kick Boks sporcuları Mehmet Kemal Çelik ve Hasan Gündüz Nisan ayı içerisinde katılacakları Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Avrupa Kupası müsabakaları için sponsor desteği bekliyorlar.36 Ülkeden sporcuların mücadele edeceği Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Avrupa Kupası 8-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek olup Hatay’lı Kick Boks sporcuları Mehmet Kemal Çelik ve Hasan Gündüz’ün çok iyi dereceler ile dönmelerine kesin gözü ile bakılıyor.
Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları olan Mehmet Kemal Çelik ve Hasan Gündüz bölgemiz Kick Boks branşında etkili isimlerden olan ve aynı zamanda uluslararası Kick Boks hakemi Murat Akman ile Tay-Kik Federasyonu Hatay Temsilcisi Ali Nail Akman tarafından eğitim alıyorlar.

Sporcuları ile her daim gurur duyduğunu ve Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Avrupa Kupasında çok iyi derece beklediğini ifade eden Tay-Kik Federasyonu Hatay Temsilcisi Ali Nail Akman açıklamasında :” Allahın izni ile çok iyi derece ile bir kez daha gururumuz olacak sporcularımızın Milli Takıma gideceğine inancımız tamdır. 5 Türkiye Şampiyonluğu,2 Dünya Üçüncülüğü,2 Avrupa Üçüncülüğü ,Akdeniz Bölge Şampiyonluğu,18 Hatay Şampiyonluğu,2017-2018 yılında Hatay’ın en iyi sporcusu ünvanı ile Avrupa’da kupa alıp yaşından dolayı Milli Takıma giremeyen Mehmet Kemal Çelik ile sayısız bölge şampiyonlukları bulunan Hasan Gündüz ‘ün Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Avrupa Kupası için sponsor desteğine ihtiyacımız vardır.Bu sporcu kardeşlerimize Milli Takım yolunu açacak olan Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Avrupa Kupası için Protokolümüzden, Belediye Başkanlarımızdan ve İş İnsanlarımızdan bizlere destek olmaları konusunda ricada bulunuyoruz. Bize olan desteği kesinlikle boşa çıkarmayarak şampiyonluk ile Hatay’a döneceğimizin altını çizmek istiyorum.”dedi.













