
Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzun süre okullarından uzak kalan Esentepe Mehmet Akar İlkokulu’nun minik öğrencileri yeni normalleşme süreci ile dönüş yaptıkları okullarında muhteşem bir sergiye imza attılar. Pandemi sürecinde sınıf öğretmenleri Murat Karaca’nın Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden gerçekleştirdiği uzaktan eğitimin derslerinde öğrendikleri doğrultusunda yaptıkları eserleri sergileyen minik öğrencilerin çalışmaları ziyaretçilerden tam not aldı.
Esentepe Mehmet Akar İlkokulu Müdürü Ziya Bilen,Müdür Yardımcıları Naci Ürker ve Hüseyin Ardıç’ın açılış kurdelesini kestiği sergide tedbirlerin en üst düzeyde alındığı gözlerden kaçmazken sosyal mesafe kurallarına uygun bir biçimde gezilen sergide 3/H sınıfı öğrencilerinin birbirinden güzel Boyama,Yapıştırma,Kağıt Hamur Çalışmaları,Kar Küresi Çalışması ve Alçı Kalıp Çalışmaları sergilendi.
Sergideki eserleri oldukça başarılı bulan Esentepe Mehmet Akar İlkokulu Müdürü Ziya Bilen ,Pandemi sürecinde ortaya çıkan eserler için 3/H sınıfı öğrencilerine ve Sınıf Öğretmenleri Murat Karaca’ya teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.














