Hatay’ın kanaat önderlerinden Mustafa Şener, Hatay İl Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Hatay’ın genel güvenlik durumu ve kentte yürütülen çalışmalar üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların önemi ele alındı.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Mustafa Şener, İl Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz’a gösterdiği nazik misafirperverlik ve gerçekleştirdikleri kıymetli sohbet dolayısıyla teşekkür etti.
Şener, Hatay’ın huzuru ve vatandaşların güvenliği için fedakârca görev yapan İl Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz ve emniyet teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.
Mustafa Şener, kentte kamu güvenliğinin sağlanması noktasında görev yapan emniyet teşkilatının çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, Rüştü Yılmaz’ın şahsında tüm emniyet mensuplarına görevlerinde kolaylık temennisinde bulundu.













