Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nden Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a ziyaret

FB_IMG_1610722076679
Facebook
Twitter
WhatsApp

TÜrkiye Foto Muhabirleri Derneği yönetim kurulunu kabul eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, eline fotoğraf makinesini alarak ziyaretçilerinin fotoğraflarını çekti. Fotoğrafın iletişim aracı olarak tanıtımdaki önemini aktaran Ersoy, “Türkiye’nin görselini önemsiyoruz” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması’nda değerlendirilen “Türkiye Güzellikleri” kategorisi ile ilgili bilgi de aldı. TFMD Başkanı Rıza Özel, bu kategoride ödül alan karelerin yurt dışı sergilerinde ülke tanıtımında kullanıldığını söyledi. Bakan Ersoy ise “Türkiye’nin Güzellikleri”nin turizm fuarları başta olmak üzere pek çok noktaya taşınmasını istedi.

 

BAKAN ERSOY FOTOĞRAF ÇEKTİ
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rıza Özel başkanlığındaki Türkiye Foto Muhabirleri Derneği heyetini ziyareti sırasında eline fotoğraf makinesini de aldı. Ersoy, kendisini ziyaret eden dernek yönetimindeki Rıza Özel, Hamza Şahin, Cengiz Oğuz Gümrükçü’nün fotoğraflarını çekti. TFMD heyeti ise Bakan Ersoy’a Türkiye Güzellikleri kategorisinde birinci olan Mehmet Aslan’ın Hakkari’deki pirinç tarlalarının fotoğrafını hediye etti.

İlgili Haberler

Puan Durumu