9 yaşındaki Serdar Öztürk için ambulans uçak seferber edildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Arsuz ilçesine bağlı Pirinçlik Mahallesi’nde bisikletiyle kaza yapan 9 yaşındaki Serdar Öztürk, tedavisi için Sağlık Bakanlığı uçağıyla Antalya Akdeniz Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaştırıldı.

Arsuz’un Pirinçlik Mahallesi’nde camiye teravih namazına bisikletiyle giden 9 yaşındaki Serdar Öztürk, freni tutmayınca elektrik direğine çarpması sonucu sağ yanağından et parçası koptu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine yanağında büyük bir kesi oluşan yaralı çocuk ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine yetiştirildi. Yapılan tetkiklerde doku nakli yapılması gerektiği belirlenince devreye giren Milletvekili Abdulkadir Özel, İl Sağlık Müdürlüğü hızlı hareket ederek mikro ve plastik cerrahi gerektiren operasyonu yapabilecek yeri belirledi.

Antalya Akdeniz Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’den Prof. Dr. Ömer Özkan ile görüşüldü ve hastanın sevki için kurumlar adeta seferber oldu. Ankara’dan uçak ambulans temin edildi ve kısa sürede hasta operasyonun gerçekleştirileceği hastaneye zamanında yetiştirilerek ameliyata alındı.

9 yaşındaki Serdar Öztürk’ün ameliyatı başarılı geçtiğini belirtilerek herhangi bir hayati tehlikenin olmadığı vurgulandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu